60 15 23 02 // kontakt@breakdanmark.dk

Handelsbetingelser

Generelle betingelser
Nedenstående handelsbetingelser er gældende for tilmeldinger for medlemskabs til Break Danmark og events arrangeret af Break Danmark. Break Danmark fungerer også som formidler af salg til andre aktiviteter arrangeret af eller i samarbejde med Dans Danmark og Breaking DK. Der kan derfor forekomme andre handelsbetingelser der er gældende for de respektive aktiveiteter. Ved deltagerenes indmeldelse accepteres nedenstående handelsbetingelser. Al betaling er ikke muligt uden samtidig accept af nedenstående handelsbetingelser. Handelsbetingelserne godkendes ved at sætte flueben ved indmeldelse på breakdanmark.dk. 

Kontaktoplysninger 
Break Danmark
CVR-nr.: 43 21 63 33
Sjællandsgade 7 st., 8700 Horsens, DK 
Tlf. 60 15 23 02
E-mail: kontakt@breakdanmark.dk
Hjemmeside: www.breakdanmark.dk

Medlemskab
Et medlemskabs hos Break Danmark er 100 kr. pr. år og opkræves ved tilmelding. Et medlemskab er gældende fra 1. august 2022 til 31. juli 2023.

Aktiviteter
Information vedrørende tilmelding fremgår af den enkelte aktivitet under beskrivelse.

Betaling
Der kan betales med betalingskort, MobilePay eller Apple Pay på www.breakdanmark.dk

Udmelding 
I tilfælde af udmeldelse skal dette ske skriftligt via mail til kontakt@breakdanmark.dk. Der udleveres/tilsendes altid en kvittering, når vi har modtaget udmeldelsen. Medlemmet opfordres til at gemme denne kvittering, da det er medlemmets ansvar at kunne bevise, at udmeldelsen har fundet sted. Udmeldelser via sociale medier såsom Facebook og instagram er ikke muligt.

 

Øvrige bestemmelser 

Force Majeure 
Break Danmark er aldrig ansvarlig forpligtet til at yde erstatning, såfremt Break Danmark ikke kan levere i overensstemmelse med handelsbetingelserne, når dette skyldes forhold uden for Break Danmarks kontrol. 

Sportsskader
Medlemmer har ved underskrift af handelsbetingelserne accepteret, at der er en vis risiko i forbindelse med sportsaktiviteter. Dansefabrikken kan ikke gøres ansvarlig for eventuelle skader. 

Forbehold: 
Medlemmer er omfattet af de rettigheder, der fremgår af den danske Markedsføringslov og de danske regler om visse forbrugeraftaler. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. 

Fortrydelsesret: 
Efter lov om forbrugeraftaler – Forbrugeraftaleloven §18, kan eleven fortryde sin tilmelding. 

Fortrydelsesfristen: 
Fortrydelsesfristen er 14 dage. Fristen regnes fra tilmeldingsdagen. Fortrydelsesretten begrænses, hvis Dans Danmarks har leveret en tjenesteydelse helt eller delvis indenfor fortrydelsesfristens udløb. Derfor vil fortrydelsesretten bortfalde, hvis aktiviteten påbegyndes, inden udløb af de 14 dage. 

Hvordan fortryder medllemmet? Inden udløb af fortrydelsesfristen, skal eleven underrette Break Danmark om, at medlemmet har fortrudt købet, og ønsker at ophæve handlen. Medlemmet skal sende underretningen skriftligt via e-mail til kontakt@breakdanmark.dk.